Lélekcsapda

Mason Murray visszatért! A nagysikerű Elátkozottak városa szerzője ezúttal is bőven adagolja a feszültséget és újra biztos kézzel vezeti olvasóit a borzongató rejtélyek hosszú során.

Mark Moore az ex-FBI ügynök egy szép nyári reggelen arra ébred, hogy kényszerűségből vaalki más életét kell tovább élnie. A tükörből egy vadidegen arc bámul vissza rá. Mit tehet valaki, ha megfosztják a legfontosabb tulajdonától, a saját életétől? Veszítenivaló híján elindul, hogy visszaszerezze.

Segítségül csak egykori szerelmére számíthat, aki egyetlenként fogadja el őt másnak, mint amit a látszat sugall, vagyis saját magának. Útjuk akadályok végeláthatatlan sorozata, vesztükre tör az arctalan hatalom az állam érdekeit védelmezve, felbukkannak profi bérgyilkosok és csak akkor van esélyük a sikerre, ha megtalálják azt az embert, aki felelős a lelkek csapdába csalásáért. Őt viszont a föld nyelte el...

A sok humorral átszőtt történet megpróbál segíteni, hogy megtaláljuk a választ az egyik legfontosabb kérdésre: mik vagyunk mi valójában?


A Lélekcsapda nincs bolti forgalmazásban, a könyv megrendeléséhez töltsd ki az alábbi űrlapot.

Az ár 50%-os kedvezménnyel van, vagyis 1500 Ft, ebben már benne van a postaköltség is.

Tárgy: Lélekcsapda - megrendelés