Bemutatkozás

Mason Murray

Nagy szeretettel köszöntök mindenkit az oldalamon! Több, mint húsz éve publikálok misztikus thrillereket és novellákat Mason Murray néven. Már gyermekkorom óta élénken érdeklődöm a megmagyarázhatatlan jelenségek iránt, és tulajdonképpen életcélommá vált, hogy az "odaát" rejtőző igazságot felkutassam, majd olvasóim elé tárjam.

Történeteket írok, rövideket és hosszabbakat, ahol a lényeg az eseményeken van, a feszültség nem csökken és a tempó nem lassul. A témák tárháza kifogyhatatlan, hiszen világunk tele van megfejtetlen titkokkal. Mindenkit arra biztatok, hogy tartson velem, vágjunk bele együtt a kalandokba, derítsünk fényt minél több rejtélyre!

Írói pályafutásom dióhéjban

A nagyközönség elé először 1990-ben az Új Vénusz Magazinban álltam egy sci-fi novellával, két év múlva pedig az Interpress Magazinban jelent meg egy kriminovellám.

1994-ben jelentős mérföldkőhöz érkeztem, az Új Vénusz lap- és Könyvkiadó gondozásában megjelent Az elátkozottak városa című könyvem. A következő években a regényírásban egy hosszabb szünetet tartottam. Ezen idő alatt novellákat publikáltam. 1996-2002 között összesen 270 történet jelent meg az Új Hírnök című hetilapban Mason Murray Meghökkentő meséi sorozatcím alatt. Ezután a Classic Journal következett, az igényes magazinban Mason Murray aktái címmel olvashatták négy rövid történetemet. A novellás korszak lezárása a Hihetetlen! Magazinban megjelenő szériám volt. A népszerű ismeretterjesztő kiadvány 2005-2009 között 60 újabb Meghökkentő mesémet kínálta az olvasóknak.

2011-ben tértem vissza a regényekhez, az Ad Librum Kiadónál jelent meg a Lélekcsapda című regényem. Azóta megszületett a Visszatérő végzet, amely a Mogul Kiadónak köszönhetően 2016 decemberétől kapható.